1. Home
  2. Bedrijf
  3. Service

Service

Garantie

Een tweedehands wagen aankopen bij Bart Cars, de juiste keuze?

We antwoorden natuurlijk positief op deze vraag, en kunnen dat antwoord ook onderbouwen:

onze wagens worden namelijk heel nauwkeurig geselecteerd, we zijn veeleisend. De wagens moeten perfect onderhouden zijn en in goede staat verkeren, wij kopen geen slecht onderhouden wagens aan.

...

Depannage

Wanneer u de keuze maakt om te genieten van onze uitgebreide garantie behoort hier standaard ook een pechverhelping bij van minimaal 1 jaar.

Het moment dat u beslist de normale garantie te nemen behoort dit er niet standaard bij maar heeft u altijd de mogelijkheid bij ons een contract af te sluiten.

Dit contract is voor een normaal voertuig, kost +- 68 euro en is geldig in heel Europa (zonder vervangwagen)

U HOEFT HIERVOOR GEEN WAGEN BIJ ONS AAN TE KOPEN, IEDEREEN KAN DIT CONTRACT BIJ ONS AFSLUITEN!!

Onderhoud & herstellingen

Onze specialisatie gaat uit naar de Duitse merken, maar wij beschikken uiteraard over alle informatie en apparatuur om elk merk correct te kunnen servicen!

Wij voeren allerhande herstellingen uit, gaande van het vervangen van een distributieriem, koppeling, tot het vervangen van een complete motor!

Heeft u een niet alledaagse herstelling of vraag, dan kan u ons steeds contacteren en zullen wij alles in het werk stellen om hier een positief antwoord op te geven!

Carrosserie

U kan bij ons terecht voor allerhande carrosseriewerken. Zowel kleine als grote herstellingen zijn voor ons geen probleem.

U wenst een herstelling te laten uitvoeren? Dan raden wij onze klanten steeds aan om met de wagen of het onderdeel langs te komen om zo een correcte prijsopgave te kunnen maken.

Indien men foto’s neemt zijn deze in de meeste gevallen niet duidelijk genoeg. Indien de schade te groot is kunnen wij steeds ter plaatse komen om zo de prijs van de herstelling te bepalen.

Bandenservice

U kan bij ons terecht voor:

- De aankoop/plaatsing van velgen

- De aankoop/plaatsing van banden

- Het herstellen van velgen

- De wissel zomer/winterbanden

In de nabije toekomst zullen wij ook de mogelijkheid aanbieden om uw winter/zomerbanden te stockeren! Vraag naar onze voorwaarden.

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()0486776630Contact