1. Home
 2. Bedrijf
 3. Service
 4. Service

Service

Garantie

 • Een tweedehands wagen aankopen bij Bart Cars, de juiste keuze?

  We antwoorden natuurlijk positief op deze vraag, en kunnen dat antwoord ook onderbouwen:
  onze wagens worden namelijk heel nauwkeurig geselecteerd, want we zijn veeleisend. De wagens moeten perfect onderhouden zijn en in goede staat verkeren, wij kopen geen slecht onderhouden wagens aan.

  Na aankoop van de wagen krijgt deze steeds een volledig nazicht in onze werkplaats. Alle onderdelen die meer dan ½ tot ¾ slijtage vertonen zullen door ons vervangen worden en de wagen wordt zowel binnen als buiten grondig schoongemaakt.


  U bent ook steeds welkom om bij ons de wagens te komen bezichtigen. We overlopen dan samen met u alle opties van de wagen en geven u uitgebreid de mogelijkheid om de wagen te bekijken. Komen er toch nog enkele gebreken aan het licht die wij niet gezien hebben? Dan zullen wij alles in het werk stellen om dat in orde te maken. Eventuele kleine beschadigingen aan het koetswerk laten wij bewust ook zo, zo kan de koper zelf beslissen of hij dit liever hersteld ziet ja dan nee.


  Uiteraard kunt u ook steeds een testrit maken vooraleer u besluit de wagen aan te kopen. Zo weet u meteen of de wagen volledig aan uw wensen voldoet.


  Bij levering van de tweedehandswagen wordt alle nodige informatie aan de klant overgemaakt. Op die manier bent u op de hoogte van het gebruik van de wagen en weet u precies wanneer de wagen opnieuw aan een onderhoud toe is.

  Zoals iedereen onder ons wel weet is een handelaar bij wet verplicht 1 jaar waarborg te geven op zijn verkochte voertuig, en vanzelfsprekend is deze wettelijk verplichte waarborg ten allen tijde inbegrepen bij de verkoop van onze wagens. Echter is deze niet zeer uitgebreid en telt dit enkel en alleen voor gebreken die bestonden bij levering of gebreken die ontstaan binnen de 6 maanden na de aankoop, en na die 6 maanden moet u als koper kunnen aantonen dat dit gebrek reeds aanwezig was.


  HET GROTE VERSCHIL BIJ ONZE GARAGE: Elke wagen wordt afgeleverd inclusief 1 volledig jaar waarborg, vanaf de dag dat u bij ons buiten rijdt. U vraagt zich dan waarschijnlijk af: “wat behoort er dan juist tot die garantie?”

  Wij maken het voor onze klanten heel makkelijk. Alle onderdelen die niets te maken hebben met de normale slijtage en het onderhoud van u wagen valt bij ons onder garantie. Gaande van een sensor tot een complete motor, bij ons is de service na verkoop belangrijker dan de verkoop zelf!

  Als extra bieden wij ook nog de mogelijkheid aan voor pechverhelping over heel Europa (inclusief een vervangwagen)* , alsook bestaat de mogelijkheid om de garantie van 1 jaar te verlengen naar 2 of 3 jaar *

   

  *vraag naar onze voorwaarden.

   

   

 

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()0486776630Contact