Over ons

 

Over ons

 

Over ons

 

Over ons

 


Wie zijn wij / over ons

Bart Cars is een zaak die ontstaan is uit een passie voor alles wat met motoren te maken heeft . Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in alles wat met motoren te maken had. Zowel bromfietsen , motorfietsen alsook wagens kwamen daarbij aan te pas.

Na enkele jaren de wagens van vrienden en familie te hebben onderhouden, groeide mijn hobby uit tot een dagvullende bezigheid.Ik besloot daarom van mijn hobby mijn beroep te maken en richtte de zaak Bart Cars te Berlaar op.

Vanaf de opstart van deze zaak tot op heden doe ik al mijn werkzaamheden alleen. uiteraard krijg ik achter de schermen wel de nodige hulp van mijn partner en familie. maar de werkzaamheden worden enkel en alleen door mezelf uitgevoerd . Deze beslissing heb ik van begin aan gemaakt omdat ik enorm waarde hecht aan het persoonlijke contact met mijn klanten. Ik zal altijd al het nodige doen om zoveel mogelijk informatie te geven. Intussen groeit natuurlijk de firma en zal ik misschien deze beslissing moeten herzien en toch met personeel gaan werken .

maar deze beslissing zal enkel gemaakt worden wanneer ik de zekerheid heb dat mijn klanten hiervan geen hinder zullen ondervinden . 

WAT WE DOEN

Bartcars heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in de aan en verkoop van recente tweedehandswagens en de service die hier aan toebehoort .We leveren steeds kwaliteit aan een betaalbare prijs. Bovendien krijgt u op elke wagen uiteraard de wettelijk verplichte waarborg van 1 jaar en de mogelijkheid tot 2 of zelfs 3 jaar waarborg . We beschikken over de modernste apparatuur en maken gebruik van de allernieuwste technieken om aan uw wensen te kunnen voldoen.

We staan in voor het onderhoud van alle merken en types van wagens. Zowel mechanische als elektronicaproblemen kunnen wij voor u oplossen. Wij resetten ook de onderhoudsindicator van de recentste wagens zodat u zelf duidelijk weet wanneer de wagen aan een volgende onderhoudsbeurt toe is.


Verder kunt u bij ons terecht voor volgende onderhoudsdiensten:

  • Allerhande carrosseriewerken
  • Verkoop en plaatsen van banden en velgen
  • Plaatsen van opties zoals carkits, achteruitrijsensoren, blinderen van ramen
  • Wagen volledig nazien en aan technische controle aanbieden
  • Revisie en herstelling van versnellingsbakken
  • Herstelling en onderhoud van airco

Hebt u nog andere vragen of onderhoudskwesties? Laat het ons dan zeker weten, we proberen steeds een geschikte oplossing te vinden. Ook voor het opstellen van een gratis prijsofferte kunt u ons vrijblijvend contacteren.